photoseries for filmscripts

Photoseries for filmscripts

Ik maak foto’s die mij helpen om een film script te schrijven. Ik ben geïnteresseerd in het creëren van eigen bouw stenen. Ik probeer werk te maken dat zich bevind tussen droom beeld en het maken van een analysatie van mijn wereld beeld. Ik creëer deze foto’s in de periodes voor script schrijven en filmen, soms jaren eerder.

I take photographs that help me write a film script. I am interested in creating personal building blocks which are in between making a dream view and making an analysation of my world view. I create these photographes in the periods before scriptwriting and filming, sometimes years before.

 

 

The Great Zero,

written between summer 2017 till spring 2020

 

Ice and citrus, 2011

 

 

 

Witnesses, 2009

 

 

 

Statues, 2009

 

 

 

Typography, 2009

 

 

 

Night Garden, 2009

 

 

 

Wind Godess, 2010

 

 

 

Mother and child, 2013

 

 

 

Moon light, 2012

 

 

Globe, 2013

 

 

 

Dream, 2011

 

 

 

Dog, 2013

 

Ik maak ook portretten van al de acteurs in mijn films, voor dit project bezoek photo series  en kijk onder Mona’s.

I also take portraits of all the actors in my films, for this project see the information under Mona’s at photo series.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.